Sunday, July 25, 2010

Ok Ok..saya update!

Takde lagi alasan siapa yang masuk rumah saya ni jadi takut. Itu mamat yang pegang pistol tu saya dah kasi buang kerja! hahaha. Saya buat rumah baru yang simple je. Cukup hanya saya gantung langsir merah sebagai hiasan.

Ok. Takde apa yang nak bagitahu. Saya cuma ada tambah list blog baru sebagai rujukan pada masa akan datang. Biar mudah nak survey mana yang ok, murah dan puas hati. Bagi yang tak perasan sila abaikan.

Sekian terima kasih.

2 comments:

p i j a h said...

welcome back aie! rindu kamu

AiE bAhRi said...

pijah,
thanks..rindu kamu jugak!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails