Monday, January 18, 2010

Tukar. MUNGKIN satu pembaharuan.

Saya rasa saya nak tukar gaya penulisan saya. Mungkin penulisan yang lebih santai dan terbuka sebabnya ada yang cakap gaya penulisan saya macam cikgu sekolah yang ajar bahasa melayu. Hahaha.

Blog ini mungkin lebih menjurus kepada blog peribadi, tempat meluah rasa, ubat kebosanan dan berkongsi pendapat dan cerita.

Dan juga segala entri yang saya akan hasilkan nanti, saya tidak akan linkkan ke facebook saya. Ini semua adalah atas beberapa sebab.

Mungkin juga ini adalah salah satu pembaharuan ke atas blog saya pada tahun 2010. (ceh..macam lah selalu buat pembaharuan kan..wakakaka) Kalau rasa kalian suka, bacalah , tapi kalau rasa tak suka sila abaikan dan main jauh2. Bila dah rasa suka balik, sila datang kembali.(”,)

Yang penting, i L O V E my blog. Bukan sikit punya LOVE..SOOOO MUCH 8 juta kali punya LOVE. hahaha. Blog aku, aku punya suka lah..=)

11 comments:

Sharinginfoz said...

tukar ke arah kebaikan ok apa....

Jom Buku Smart Reader

Fly to ASEAN.. Free????

Yanti Arshad said...

change is good... :-D

Janggel said...

Cayalah Aie!
Teruskan usaha!

AiE bAhRi said...

Sharinginfoz,
yup..tukar ke arah kebaikan mmg baik =)

Kak Yanti,
=)

Bro janggel,
cayalah bang!jom sama2 berusaha

dir&fara said...

pastu update selalu.. hehe

dir&fara said...
This comment has been removed by the author.
maiyah said...

ok gak tu

AiE bAhRi said...

Dir,
laptop aku rosak.nak update pon sembunyi2 kat opis..huhuhu

maiyah,
hehehe..

sharamli said...

sebab apa xnak link ke fb...cepat nyatakan sebab..cepat

AiE bAhRi said...

sha,
nk privacy sikit..hehehe..nanti segala cite opismate tau..hahaha

CintamaniszLite said...

aaaa...terkezut akak dek ooi..
lama tak masuk sini, sori..hehe
tp..masuk2 je..terus akak kena acu ngan pestol. mana tak terkezut..ngeh2..

dh mcm tgk somi akak main ps2 silent hill pulak..eii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails