Tuesday, March 02, 2010

Bantu saya, ada tak sesiapa tahu?


Ada tak sesiapa tahu pasang mirror krabb ni selain guna drill untuk bolt and clip..Kalau guna gam untuk lekatkan pada wall, agak2 boleh jatuh tak? Dan apa jenama gam untuk lekatkan mirror ni pada wall?

Alasan saya tak nak guna drill :

1) Nampak macam tak kemas
2) Nanti ada kesan lubang pada wall..nampak macam tak kemas.

Jadinya, saya nak guna gam, tapi boleh ke?

Please help me!=)

9 comments:

sharamli said...

eh..xpasang lagik erk...
ari tu semangat sgt dia..
heee

AiE bAhRi said...

sha,
yg ni tak pasang lagi..rak tv je pasang...takut senget plak nk pasang..hehehehe

Queen said...

boleh tanya kedai hardware nak pakai gam jenis apa..kalau drill ok je..kemaskan dgn filla dan cat...sama je kalau gam..

firdaus said...

Gam x kuat la aie, ko gam bukan pade dinding, tp jd pade cat, memang senang jatuh gak t, bek drill.. kalo da cbt t, letak fier jela..

Anonymous said...

Hello,
I have developed a new clean web 2.0 wordpress theme.

Has 2 colours silver and blue, has custom header(colour or image).
I am curently working on it, so if you have suggestions let me know.

You can view live demo and download from here www.getbelle.com
If you found bug reports or you have suggestions pm me.
Wish you a happing using.

many thanks to [url=http://www.usainstantpayday.com/]USAInstantPayDay.com[/url] for paying the hosting and developement of the theme

slaclescevy

TokNabe said...

Drill okey jugak, wall berlubang ubatkan dengan piller kemudian cat balik. Kemas jugak.

Anonymous said...

It's so easy to choose high quality [url=http://www.euroreplicawatches.com/]replica watches[/url] online: [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-rolex/]Rolex replica[/url], [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-breitling/]Breitling replica[/url], Chanel replica or any other watch from the widest variety of models and brands.

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

riz said...

kalau ko dah dpt org yg bleh psg rekemen kt aku plak...hihihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails