Monday, October 18, 2010

Hujung minggu yang bz

Salam semua. Sementara ada masa ni saya nak update blog laju2. Mata pon dh nak terpejam sebenarnya, Ngantuk yang amat selepas balik kerja. Esok site meeting! Ok, abaikan dulu apa2 jua pasal meeting. Esok pagi selawat banyak2 sepanjang perjalanan pergi ke site meeting. Harap2 klien senyum panjang lebar. Hahaha

Lately ni saya bz ngan macam2 perkara. macam tak cukup masa. Padahal diri sendiri yang tak pandai urus masa lagi. Rasa macam tak cukup 24 jam!!!

Hujung minggu baru2 ni saya bz ngan satu perkara. Ceh..mana bz sangat kan kalau buat satu perkara. kalau buat macam2 perkara baru la dikira bz kan??? Takpe, saya nk cakap yang saya bz jugak sebab saya belum dapat rehat lagi. Badan pun macam dah lesu. Mak suruh g berurut, saya sekeras-kerasnya tidak mahu. Apatah lagi yang tukang urutnya adalah perempuan. Nanti lain macam pulak jadinya. =)

Sila tengok gambar di bawah...





















Nampak tak apa yang saya buat? ha...saya kerjakan yang ini lah..Nampak tak? hasil tangan saya yang tu.. Yang satu lagi hasil tangan kerja emak dan adik. Tiba2 jadi macam kreatif plak. Tapi bila balik kerja td, ada bad news dari akak saya. Katanya, anaknya dah gentel2 benda2 yang warna putih. Nasib baik baru satu kotak digentelnya..Kalau semua, mahunya saya claim pada mama dia. hahaha

Hujung minggu ni jugak saya akan bz jugak. Bz ngan dinner and family day office di KL. Nampaknya kena rehat puas2 dalam bus la jawabnya.

Eh, tak nampak eh gambar apa yang saya tayangkan tu? Kalau tak nampak...nanti2 saya letak lagi. Nanti saya kasi nampak semuanya!



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails