Wednesday, May 27, 2009

Iklan :Pesta Buku Negeri Johor 2009


Tarikh : 27 May 2009 - 1 Jun 2009
Masa : 10 am - 9 pm
Tempat : Danga City Mall ( Open Car Park A)

Jom warga JB kita gegarkan pesta buku. Jumpa di sana!

Membaca Jambatan Ilmu

20 comments:

Na Shari said...

Alamak...jauh la pulak...

sharamli said...

aie g ke?

sharamli said...

aie g ke?

AiE bAhRi said...

Kak Na Shari,
Jauh ke? kih8

Sha,
InsyaAllah saya g. Sha tak g ke? Jom la

StingRay said...

peh...jauh la beb...

sharamli said...

27 n 28 ad kt utm lagik...pastu 2 hb bru blik utm plk..nmpk cm xde pluang je..hi3

ije said...

skrg pun ada gak pesta buku n komputer kat kb. tp kat jb mesti lg meriah kan?

Framestone said...

promote nampak huhuhu bile la ade mse free nk g pesta buku nie huhu

Fly said...

salam bro, wah pesta buku best2 ni, leh gi, klunag x jauh sangat ke johor tu.

Thanks dengan info book fair ni bro..have anice day

AiE bAhRi said...

StingRay,
insyaAllah kat sana pon akan ada gak.

sha,
kan utm dah cuti..sha buat apa kat utm tu?jeng8.hehehe..

ije,
tapi lagi meriah kat kl.

Bro Framestone,
promote smbil berkongsi maklumat.he3.Jom la g..

Bro Fly,
Ye!kluang ngan jb tak jauh sgt.Boleh g sgt tu. Bawa anak2 murid sekali g sebab td g pon byk cikgu2 yg bawak ank murid 1 bas.

ok welcome, have a nice day too

Cik AniS GalaxY said...

aduh jauhnya
kalo dekat sure anis dah pegi rembat 2 3 buah buku

tp ari 2 dah pegi mase kt pwtc
dah borong byk jgk buku..hehe

AiE bAhRi said...

Cik anis,
kat pwtc lagi best kot.kalau saya dekat di sana, sudah semestinya saya nk lepak berjam2 di sana dengan timbunan buku2.hehe(",)

pink_butterfly said...

slamat pergi ke book fair~~~

AiE bAhRi said...

pink butterfly,
dh selamat pon ke sana semalam..hoorey!!!

Framestone said...

len kawasan la.. bro dok perak huhu..ljauh di selatan nung kne pergi

out of topic--> mmg lagi nikmat mengeliat..tp nk mengiliat pun better lepas kelas tamat he..23x

haruan tasek said...

banyak buku

AiE bAhRi said...

Bro framestone,
o..dok utara nun jauh dari selatan..mmg jauh la..

mengeliat masa bangun pagi2 lg best.Tapi ada orang kata masa mengeliat tu syaitan peluk kita sebab tu best.Wallahualam

Bro haruan tasek,
Terima kasih dtg singgah ke blog saya.Memaaaaangggg banyakkkkk buku.

yOnnA said...

aik? sinche when dia buat negeri2 ni? waaaaaaaaaa bestnya!!!! rasa nak pergi lagi je

AiE bAhRi said...

yonna,
ni br 1st time kat jb.tu yg teruja.tak dapat g yg kat pwtc,dpt g yg ni pun dah cukup.he3

asis said...

kat sni pun ade jugak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails