Tuesday, September 29, 2009

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri buat semua. Maaf sejak kebelakangan ini saya dilanda kesibukan yang amat untuk mengupdate blog menjelangnya hujung bulan oktober akan datang ini. Doakan semuanyaberjalan dengan lancar. Saya tinggalkan kalian dengan suasana raya bersama Anuar dan Ellina =)

20 comments:

TokNabe said...

selamat Hari Raya Aidilfitri. Mana yang sibuk..bereskan dulu kerja2 yg perlu dibuat, baru lepas tu sambung beraya.

imHepPie said...

sape sebelah tu..cun la..

mamai said...

weh ada gambar raya tapi satu jer ker

sharamli said...

merahnya pakngah..eh silap.. pak chu

Cik Skaf said...

salam Aie,
wahh.. sedondon merah raya tahun nie.. cantik2!

Selamat Hari Raya, ampun maaf zahir dan batin.

chimera said...

uih... merah... hensem... mcm family addy je... dah pakat2 kot.

yOnnA said...

amboi mcm happy family jaa ni hehe.
cepat2 update nnt tau :D

selamat hari raya again,bro! :)

~NurKasih~ said...

Selamat Hari Raya Aie, maaf zahir batin.. Merahnya pak chu.. mak cu nya mana? sblh tu ke??

Azita said...

Selamat hari raya! Jemput le dtg ke rumah K.Ita! Hmmm...sedondon...sehati sejiwa kot! Cun!!!

AiE bAhRi said...

Terima kasih semua. Jangan salah anggap je..yang dise belah tu adalaha adik perempuan saya dan si kecil itu adalah anak saudara.Salam lebaran...

Framestone said...

he..23x bro awal2 dah tahu dah...comey adik tue...dah berempunya x (virus mengatai dah dtg) gurau je....

asalkan aie menjalankan tggjwab as ketua keluarga dalam manjaga dan melindung adik2 pun dah kire ok

baru roh arwah ayah tenteram di dunia sana...

dah siapke x projek tue...bgtau viena jgn dok tido je..tolong wat same2

out of topic--> alhamdulillah... buat masa skrg ok la.. belum ada lagi aral atau musibah menimpa dalam ikatan yang baru terjalin ini

Janggel said...

Salam AIE..Aduh lama betol tak berinteraksi dengan aie.

Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir Batin.

ASYIQ said...

Ohhh...adik perempuan aie ke??

Akak ingatkn yg lelaki tu abang aie..muka hampir seiras!! Memang asalnya tak rasa pun itu gambar aie...agak2 la, aie tak kawin lg la. Org bujang dia pakai sedondon ngan mak dan abah dia...hihi.

Gambar aie mana?
Selamat Hari Raya...maaf zb dik!!

AiE bAhRi said...

Bro Janggel,
Salam...aah..lama dah kan kita tak berhubung.Masing2 sibuk la bro...=)

Selamat Hari Raya..Maaf zahir batin

Kak Asyiq,
ye..itu adik pompuan saya la kak..yang tengah tu anak saudara.Saya di sebelahnya..Macam anak sendiri tak?hahaha

Itu la aie kak..
Selamat Har raya kak...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

fuh adik ku aIe....

hensem giler berbaju melayu merah....

wiwittttttttttttt saper kan si dia kat sebelah sinun tu

hehhehehe.....cakpong...cakpong..

ASYIQ said...

Aie..

alamak...silap terjah ni. Tengok gambar yg lain nmpk aie 'remaja' sangat...tapi yg ini nmpk matured pulak....

Apapun, warna merah ni nmpk garang la...tapi cantik!!

Anonymous said...

Salam untuk Aie..

Ucapan salam lebaran utuk Aie dan keluarga, ..

Dari papajahat..
( Ingat lagi tak..)

queenlyana said...

terkezut den.
amboi.. cam family betul2 lah aie. hehehe

addyaholix said...

ko tiru kaler aku. abang chime, memang si aie ni tiru saya. =)

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails