Monday, July 13, 2009

Ammar Hakimi & Amsyar Harith


Sudah 4 hari yang lalu Kimi tidur dengan pakchu. Lenguh tangan pakchu bila bangun pagi sebab Kimi tidur berbantalkan lengan pakchu.

Katanya, Kimi takut tidur rumah mama dan ayah. Kimi nak tidur dengan pakchu dan emak (nenek) sebab rumah mama dan ayah ada hantu katanya. Kalau Kimi dah tidur rumah emak maksudnya adik Amsyar juga akan tidur di rumah emak (nenek). Sekurang-kurangnya emak dan pakchu tidak la berasa sunyi sangat bila ada Kimi dan Amsyar tidur bersama.Tapi, bila bangun pagi, setiap hari pakchu kena jemur tilam pakchu sebab adik Amsyar tembus akibat kuat sangat minum susu.Alahai..busuk la tilam pakchu. Pakchu tahu sebenarnya sebab apa Kimi dan Amsyar nak tidur dengan emak dan pakchu.Sebabnya Kimi dah pandai dan tahu yang sebulan lagi Kimi dan Amsyar akan dapat adik baru.

Semalam.Kimi pulang dari kampung dengan ayah. Kimi bawa durian pulau untuk pakchu dan emak. Memang sedap.Mama dan adik Amsyar tak dapat balik sebab mama ada perjumpaan dengan pegawai pendidikan daerah. Kimi balik ke pulau naik boat dan singgah di pulau Sibu. Kimi kata, Kimi nampak air kat laut. Kimi seronok main air laut di pulau dengan sepupu-sepupunya sampai kulit Kimi dan bertukar gelap macam kulit pakchu. Haha.

Hari ini, pakchu tiada kuliah.Maksudnya pakchu boleh luangkan masa dengan Kimi dan adik Amsyar. Untuk anak-anak pakchu yang lain, pakchu tetap rindu kalian.

25 comments:

Mr. Janggel said...

sooo sweettttttttttt!

GRuNGe said...

Pak Chu, yang tembus tu, anak buah ke atau Pak Chu? Lalalala. Lariiiiiii. Salam Aie, maaf menyepi sekian lama. Sihat? Kuliah macam mana Aie?

- jinggo - said...

PakChu...
menariknya cerita ini.....

Watierman said...

Salam aie..akak tertarik dengan coretan2 aie...so sweet!!!....may be gak bukan adik...tapi dah level anak dah per...anyway....I used to be in a construction firm before...buat accounts...study smart and success always!!!akak dah link blog ni..is it okay?

sharamli said...

alahai pakchu...

da nk dpt anak sdra s0rang lgik..
c0ngret aiE..hu3

bestnya xde kuliah..

AiE bAhRi said...

Mr. Jungle,
Bro, sweet sour la...hahaha

GruNGe,
Bang,kalau pakchunya yg tembus alamatnya takleh la nk kahwin.hahaha..malu ngn bini nnti.salam bang,xpe..paham abg byk keje.Saya Alhamdulillah sihat setakat ini.kuliah seperti biasa.seronok belajar sebabnya kelas hanya 2 hari sahaja dalam seminggu.hehe

-jinggo-
abg jinggo, apa yang menariknya?haha

Watierman,
Salam kak.Thaks 4 visiting me.Tq baca coretan2 aie yang tak seberapa ni.Nanti Aie link blog akak ye.Have a nice day kak!

sharamli,
bukan sorang..tahun ni dapat 2 orang anak buah baru.Dua2 bulan 8 ni..mmg best.

Kuliah saya hanya hari selasa dan rabu sahaja.yabedabeduuuuu!!!!

NoRuLLiSzA eL FaRiSi said...

salam ziarah..

sedap nama diorg :D

anilrah said...

anak sedara saya namanye harith amsyar. hehehe. name terbalik lak ngan amsyar harith :) orgnye pn cute jgk :)

Abg Din said...

comel 'anak-anak' Pak Chu...

:D

AiE bAhRi said...

NoRuLLiSzA eL FaRiSi,
salam ziarah kembali =0
sedap lagi nama pakchu dia..huk3

anilrah,
sama nama la..cuma diterbalikkan je kan..

Abg Din,
tq..tgk sape pakchu dia..tu yg comel..lalala~~~eh silap..xde kena mengena la..

:: Cikgu Wiween :: said...

bwk kimi mai PD nih aie. manyak pantai leh main air laut. ehehhe

Tirana said...

Beruntung anak-anak ini dapat pakchu yang penyayang..hhehehe

maiyah said...

Alahai Kimi dan Amsyar, takpe tembus je tilam pakchu.. pakchu tak marah.. hehe

eKyN said...

pakchu..............haha

n_n

zeti said...

comeynye ank2 sedara aie :D

p/s: aie, pe mksud nama amsyar ye?

yOnnA said...

alahai pakchuuu, comelnya entry ni :D hehhe. manja benar diorang dengan pakchu diorg kan :)

ASYIQ said...

Baiknya pak chu dia....bertuah budak2 tu....

Kasawari said...

ermmm... tidur minum susu mesti tembus malam.. kena aturkan dia dulu..

addyaholix said...

salam aie. maaf lama tak jenguk. aku dihambat sibuk yang berpanjangan. letih. bila punya masa, blog kau tak pernah aku lupa baca.

nyata kau penyayang aie. sekarang aku mula nampak antara persamaan kita. kau suka budak kan? haha kita serupa. =)

Framestone said...

peh pakchu yg baik nie... knpe la dgn aku org sume takut ek... harap anak buah belah si dia je yg manje2 dgn ku

out of topic--> he...23x setuju ek mu ek tiap kali bro bincang pe2.

Tapi kite xleh salahakn wanita jugak kan... dorg jaga cam mne pun, iman kuat mne pun.. bile dhber2 dgn lelaki. pasti ade yg ke 3 (setan la)

tetapi kne ingt jugak ade jugak yg menyetan lebih dari setan.. bile lelaki yang memain peranan untuk merosakan wanita.. yg merosakan wanita adalah lelaki.. walaupun tidak rela... setan sentiasa merelakan

ah tok said...

Pergh, durian pulau tu. Terliur beb! Anyway, rumah tu memamng ada hantu kot. Hahaha.

TokNabe said...

Anak2 permata hati mak ayah. Satu anugerah Allah kepada kita.

ujie said...

salam aie..pe khabar...

manja betol dia org ek..

DaliaLiyana said...

alahai ...kiutnye pakcu....baik pakcu tido ngn kimi...mst diorg manje kan ngn pakcunyer..

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails