Friday, July 03, 2009

Hanya gambar..




Saya baru sampai di Jb semalam. Dari JB ke Kuala Lumpur, saya bermalam sehari di sana di rumah abang dan terus ke Kelantan. Saya gembira cuti kali ini walaupun seorang adik saya tiada di rumah kerana duduk di asrama. Kali ini saya banyak menghabiskan masa untuk belajar memasak bersama mama angkat tersayang. Ma, nasi kerabu so! Bereh..

Tidak sabar rasanya untuk memulakan semula pengajian di kampus pada hari Isnin ini.

21 comments:

GRuNGe said...

Wuish, gambar yang best. Paling best, gambar ayam BBQ tu ler. Cop, bila Aie nak buat BBQ untuk kawan-kawan blog? :P

AiE bAhRi said...

GRuNGe,
Bang, banyak lagi yang gambar yag best tapi malas nk edit.Belum tgk lg gambar saya sedang memasak.Memang lintang pukang!haha..

Sudi ke dtg ke JB kalau saya buat BBQ untuk kawan2 blog?ahaks(",)Tunggu saya dapat 1st class degree la.hehe

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

Nyesal buka blog aie, lapa dah huhuh. nak g makan lah:P

Ivy Metaga said...

selamat maju jaya dalam study yer..=)

Tirana said...

Padanla lama tak nampak Aie, rupanya bercuti...Selamat masuk ke kampus semula... tentu kali ini lebih bersemangat kan?

ticnube said...

ayamm kahh itu..ayamkahh itu...skett arr.. iskk..lame tak wat bbq..:(

♥.misz luna.™ said...

wah bkobar2 die nk tunggu isnin ni..

huhu
mls nye sayeewww

DuRiAn rUnTuH said...

eh,ayam panggang ker??

hihik..

belajar di manerkah??

chimera said...

melancong gi kelate ko... hmmm, baguh lah gitu dok.. eratkan silaturahim..

selamat menyambung pengajian semula... puas dah cuti kan.

SRISUFI said...

Selamat meneruskan perjuangan di kampus ye Aie..

=)

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

menariknya ayam BBQ tu... anywy, slamat meneruskan pengajian ya aie... ;)

Monkey D Luffy said...

belajar masak?

tgh prepare untuk masa depan ker ni?

hehehe

ASYIQ said...

Sedapnya bila teringat nasi kerabu...tetiba jer rasa lapar.

Akak belajar di Nilam Puri, Kelantan --matriks UM selama dua thn. Jenuh mkn nasi kerabu, colek,.....masa tu nasi sammah ada lagi.

Balik Perak, ada satu kedai di Kuala Kangsar mmg sedap nasi kerabunya. So, kalau balik KK sure pekenanya....paling best kalau ada budu.

Ada penah buat sendiri tp suami dn anak2 kureeeng suka. Alahai...

maiyah said...

sedapnya.. tu macam ayam ker.. akak tak bleh tngok makanan nih, mulalah rsa lapar

addyaholix said...

salam aie. patut lama tak nampak kau. seronok bercuti? aku dah lama tak bercuti. aku plan tengah bulan ni insyaallah!

dan selamat memulakan pengajian. buat yang terbaik.

p/s : kau dah sihat? kau sakit apa ni aie? aku akan selalu tanya selagi kau tak cakap =)

shila said...

sama-sama lah kita mulakan sesi pengajian baru isnin ni...selamat maju jaya dlm study

c_fu^^ said...

salam...
wah aie..so dah pandai lah masak nasi kerabu nie yer? bestnyer..hmm akak kat sbh nie..jarang2 dpr makan nasi kerabu..time2 study dulu jer slalu...nie nnt bln ramadhan InsyaAllah baru ada lagi d jual..

Cik AniS GalaXy said...

belajar memasak
sedapnya ayam tu
nnti masakkan utk anis ek

selamat kembali belajar.
jaga diri ye aie

saiyidah_nafisah said...

hm... rasa cam nk p makan lak tetibe.. haha , nway, masa yang diluangkan bersama perlu lebih diingati, alhamdulillah

ASE1 said...

nasi kerabu ek , peberet tu .. kat kuantan ssh nak cari ! Selamat pulang ke kampus .

sharamli said...

mls nk p klas

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails