Wednesday, January 07, 2009

Entri tertunggak : Happy Belated Birthday

H a P p Y
B e L a T E d
B i R t H D a y


Khas untuk Norazeman bin Abd Ghani..(20 Disember)Sorry sebab kami lambat celebrate sebab kebetulan time tu cuti semester.Semalam je baru sempat celebrate. Jangan kecil hati ye man..Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki.All d best



Untuk Ammar Hakimi..Selamat ulang tahun yang ke 3 tahun..(29 Disember).Sorry juga sebab tahun ni pakchu tak beli apa2 untuk hakimi.Semoga kimi menjadi anak yang soleh dan jangan nakal2 sebabnya nanti adik Amsyar ikut apa yang Kimi buat.


Dan untuk kawan saya.Hidayah binti Ismail.Selamat Hari Lahir..(4 Januari).Semoga mendapat kerjaya yang bagus dan jadikan masalah itu sebagai cabaran untuk menghadapi hari2 yang bakal mendatang.


Maaf sebab lambat nak buat entri ni.Walau apa pun,kalian tetap istimewa di hati saya terutamanya Ammar Hakimi..Semoga dengan bertambahnya usia, kalian akan terus mendapat sinar kebahagiaan dan keimanan.

Tidak lupa juga kepada rakan blogger yang menyambut hari lahir pada bulan ini..
Selamat Hari Lahir untuk Luth

dan..
Happy becoming birthday to Fadzli khan, Kak Azza dan Dir

11 comments:

azza_irah said...

waaahh...
takmo2...nak rekues spesel entry..ekekek...

AiE bAhRi said...

ok kak..nnti aie wat special entri utk akak ye.huhuhu.ni sekadar ingatan je.=)

ah tok said...

jgn lupa saya pada 9/2.
agagaga!



.

AiE bAhRi said...

Bro ah tok,
itu sudah semestinya kena ingat.adik beradik punya tarikh penting mana blh lupa..

pEnNa said...

waa..happy birthday tuk sume ok!
dan tuk aie..
jgn dilupai my birthday ye!
2nd May..
hehehe
;)

.:chEyaNtie:. said...

aie...yg ngan ammar hakimi( eish macam nama anak akak, ammar fahim) tu sapa ek?mak aie ke?macam kenal la..air ni adik kepada hartati n kak rizkiyah ke?sorry kalo salah orang hehehe....

curios tgk gambo mak aie tu...mmg macam mak hartati, my fren..

chimera said...

ok... hepi birtday semua yg terlibat... moga sihat2 selalu...

AiE bAhRi said...

Cik penna,
ok saya akan ingat.Tapi remind me one day b4 ur besday.he8

Kak cheyantie,
Betul3.saya adik kepada kak tati n kak riesz..terror tul akak dapat detect.

Abg Chime,
TQ (tolong jawabkan sbg wakil yg sambut besday.he3)

.:chEyaNtie:. said...

aie..akak ingat betul wajah mak mu tu dik..hehehe

kirim salam kat mak n abah yek..kak tati n kak riz..dah dua yek anak kak riz..hehehe abang dah ada brapa anak pulak?

rindunyer nak g beraya umah korang hehhehe dulu2 slalu gak g raya umah aie..rasenyer ader gak bergurau2 ngan aie dulu hehhehe dah beso panjang dah aie upenyer yek

addyaholix said...

aie, masukkan twenty four seven dalam list ko!

aku nak special entry nanti haha!

selamat hari jadi buat adam yang dah lama menghilangkan diri. mana ko?

hidayah said...

salam...tq la aie sbb upe nye ingat besday aku kan.. ingat ko dah lupe kat aku dah.. maklum la kan... erm... anyway.. thanks bebanyak....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails