Saturday, January 10, 2009

Tag


Peraturan untuk menerima award ini ialah:

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag.

Tag ni saya terima dari
Kak Aisyah
Dir
Cik Zura

10 fakta/hobi diri saya.
1. Pengumpul beg kertas, pen dan tali leher yang tegar
2. Sukakan kanak2
3. Tidak merokok
4. Muka jarang senyum tapi bukan sombong
5. Anak ke 5 dari orang 6 orang adik beradik
6. Masih menuntut

Saya tak mahu tag sesiapa memandangkan masing2 masih sibuk dengan kerja di awal tahun.tapi sesiapa yang berminat untuk buat, saya alu2kan.

8 comments:

~ochie~ (^_^)v said...

ewah2... jrg senyum ker??
x caya ar,.. huhu...

ab geldofg said...

nanti aku letak

Alif Lam said...

nak copy badge cute's blogger award tapi gambar awek kat badge tu bukan cute tapi seksi la pulak..! camne ek?

sirNik said...

salam... saya ada lencana persahabatn utk awak..silalah ambil..ikhlas dari saya

ab geldofg said...

ko ni memang budak baik :)

lazaac said...

xfaham la bro..

AiE bAhRi said...

lazaac,
apa dia yg tak faham?

Anonymous said...

buy bactrim f buy bactrim online buy bactrim without a prescription overnight buy bactrim es online without prescription buy bactrim buy bactrim without prescription
[url=http://bactrim.eventbrite.com/]buy bactrim es online without prescription [/url]
buy glucophage glucophage and estrogen glucophage insulin resistance when to take glucophage doses side effects of glucophage glucophage lungs glucophage 500mg
[url=http://takeglucophage.eventbrite.com/]glucophage package insert [/url]
prostate cancer resistance to proscar proscar symptoms proscar hair loss generic proscar affect proscar side proscar pi buy proscar
[url=http://proscar.eventbrite.com/]generic for proscar [/url]
generic softtabs apcalis levitra viagra levitra dosage impotence problem key buy-levitra q buy levitra online buy levitra online
[url=http://virb.com/yalevi]impotence problem [/url]
http://takeglucophage.eventbrite.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails