Thursday, August 13, 2009

Hero baru PakChu


Sape2 yang nak kenal ngan kita, jom la g melawat blog ayah kita..ayah kita dah ceritakan pasal kita..kita lahir 12 ogos 2009..lambat 4 hari dari Amzar Hasif.

Untuk hero pakchu yang baru ni..semoga menjadi anak yang soleh dunia akhirat..Ajak ayah balik johor lepas ibu abis pantang ye..hehehe

22 comments:

CINTAMANISZ Lite said...

Tahniah dpt anak sedara 2 org sekaligus dlm bulan syaaban ni..

Jenoh ler mak baby ni nak kena qada' pose ye..hehe. Ye laa..Ramadhan dh tak lama lagi dah ni, hmm..

sharamli said...

c0ngret....
a'a..np amzar xbkk mata?tid0 ke silau?

heeee

Azita said...

aie dah bertambah 'tua' la tu! dpt 2 orang dlm masa 4 hari! terror la!!! aie bila lg??? jgn lupa jemput k.ita ya!

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

wah sonoknye ade baby, double plak tuh. heh. Lama tak singgah sini. Salam aie:)

Sis-Lin said...

tahniah aie..wah cutenyeee mcm pak chu dia kot..hehehehe
raya thn ni meriah la suasana kan..

Tirana said...

Tahniah..comelnya hero pakchu..nanti besar..boleh main kejar2 dengan pakchu ye..jenuh pakchu nak melayan..hehehe

Ivy Metaga said...

alahai comel nya

tahniah!!!

yOnnA said...

comellllllll! tolong peluk utk yonna nnt T__T

KhairiL's said...

comel =)

addyaholix said...

kau bila lagi aie? haha!

jangan tanya balik soalan yang sama kat aku. haha!

Watierman said...

Tahniah sekali lagi aie....moga hero2 tu menjadi manusia yang soleh & beriman...Pak Chu...benda baik jgn dilambat2 kan...

GRuNGe said...

Wah, tak lama lagi Aie akan dapat anak. Lalalalala.

AiE bAhRi said...

CINTAMANISZ Lite,
kak, tq..suka sangat ada ank buah baru tapi sian kat mama dia la...hehehe..kena qada puasa nnti..

sha,
amzar mata dia kecik...asyik nk tdo je..hehehe

Kak Ita,
Saya??lama lagi kak..yg utama perlu diutamakan dulu..hehehe..InsyaAllah tiba masanya saya jemput akak.

notso_violet : seindah bunga seri pagi,
mot..suka sangat..hahaha..mot mmg lama tak singgah sini..huhuhu..Salam mot =)

AiE bAhRi said...

Sis-Lin,
TQ sis..tak sama ngn pakchu dia sbb pakchu dia tak cute..itam legam..hahaha..
tahun ni raya biasa2 je sbb takde ayah..huhuhu

Kak Tirana,
TQ kak..uh..taknak mereka pandai jalan cepat sgt nnti penat nk kejar ke sana ke mari..hehehe

Ivy Metaga,
sis, tq...hehehe=)

Yonna,
takleh peluk lagi..hehehe..sbb yg sorang ada kat pahang..kih3

KhairiL's,
thanks =)

AiE bAhRi said...

addyaholix,
Lmbat lagi bro..tak baik langkah bendul..tunggu bro dulu la kot..ha8x

Watierman,
Kak, trimas ye!InsyaAllah..ermm..no komen..byk lagi nk dipersiapkan kak..

GRuNGe,
Bang, saya dah ada anak la..anak mata n anak tekak.Lalalala~~

maiyah said...

salam aie.. alah nape kalau nengok baby gigi mesti terketap.. gerammmm

bintangdilangit said...

salam..

comey nya bby tuh..
ase nk je pgang..
hehehhehe..
comey sgt..

DaliaLiyana said...

congarate for d new baby....

DaliaLiyana said...

congarate for d new baby....

AiE bAhRi said...

kak maiyah,
salam kak..geram ye..jgn sampai tergigit bibir tau!

bintangdilangit,
tq..salam singgah dari saya..

Dalialiyana,
TQ (",)

ah tok said...

Tq promote untuk saya. Terkesima saya dibuatnya... hak hak hak

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails