Monday, November 10, 2008

1st tag dari C's As

Salam..kepada kak as, semoga jawapan ni tak menghampakan..ni 1st time kena tag..waduh2..

1.The last person to tag you was ?
-Takde sape..akak la orang pertama tag saya..huhuhuhu

2. Your relationship with him/her ?
-Apa ek..anggap macam seorang akak yang baik la…


3. Your 5 impressions towards him/her ?
-lemah lembut
-baek ati..
-peramah kot
-anggap macam akak sendiri
-seorang isteri n ibu yang mithali
-mempunyai keluarga yang bahagia…


4. The most memorable thing that he/she has ever done for you ?
-hehehe..baru kenal..nanti2 kot baru ada memorable tu..hehehe


5. The most memorable words that he/she has said to you ?
-Salam aei..ape kabar? semoga sihat2 dan ceria selalu


6. If he/she becomes your lover, you will...
-Ish tak mungkin la..kak As kan dah ada husband..so, anggap macam akak sendiri je la..mustahil..


7. If he/she becomes your enemy, you will...
-Tak mungkin gak..bagi dia award kot..tp tak nk la bermusuh2 ni..


8. If he/she becomes your lover, he/she has to improve on...
-Mustahil la…


9. If he/she becomes your enemy, the reason is...
-Mana boleh bermusuh2 ni.. tak baek…


10. The most desirable things to do for him/her are...
-Nak doakan semoga kebahagian keluarganya sentiasa disenari nur dari Ilahi…


11. Overall impression towards him/her is...
-Seorang wanita yang memang betul2 baik..


12. How do you think the people around you will feel about you ?
-Entah ek..sebabnya tak tau apa yang diorang rasakan tentang saya..hopefully tak pk negative ler..


13. Who is your ideal ?
-Setakat ni my lovely family..


14 What do you hate about yourself ?
-Nothing…


15. For the people who care for you and like you, say something about them
-TQ so much…hehehe..hopefully sentiasa happy dalam menempuhi hari2 yang mendatang..


16. Bra or panties ?
-Ape kehe soalan ni????


17. Chocolate or ice-cream ?
-Sukanye coklat….nyum2


8. 10 people to tag

Sape ek..tak tau sape..tp yang ni je kot..sbb baru je kenal diorang..xpe kan kak?hehehe..boleh eh...

*1-retna
*2-fateen
*3-alongarman
*4-azlie jonet
*5-sis eya

tu je la kot sebab baru je dalam blog ni…yang lain tu.. macam sis wiween n bro chime tu sama je dalam list akak kot..


19. Who is number 2 having a relationship with ?
-hahaha..baru kenal..so, tak sempat nk tanya agi..tapi yang dalam pic blog dia kot..hehehe


20. How about no 5 & no 8
-No5.sis eya..baru nak kenal2..sebab masa tu masing2 tumpang lalu je..tak sempat nak sembang lama2 lagi..hehehehe.


21.If number 7 and 10 got together, would the a good thing ?
-List sampai no 5 je…macam mana ni?ahaks (”,)


22. How about 5 and 8 ? When was the last time you had a chat with them ?
-Yang no5 tu sis eya? tak ingat la…tapi sekarang ni dia masuk spital…huhuhu


23. Is number 4 single ?
-not sure la sebab susah gak nk kata.. mana tau dah berpunya..hahaha


24. Say something about number 2
-Selamat berkenalan!! sangat comel..hehehehe


25. What do you think about number 3 and 6 being together ?
-No 3 tu alongarman…No 6 takde sape2..so tak boleh la together2..hahaha


26. Describe number 9.
-will describe later kalau dah kenal and masuk dalam list..boleh tak kak kasi jawapan macam tu?hehehe.


27. What will you do if number 6 and 7 fight ?
-Tak mungkin kot,,sbb takde dalam list..


ni je yang mampu aie jawab kak...fuhhh..macam nk jawab exam petang ni plak..Tq

5 comments:

~NurKasih~ said...

Salam aei..hu..hu..tq sbb jawab tag ni dgn pantasnya..dah le nak amik exam ptg ni..pagi2 dah kena jawab tag.Akak doakan semoga semua urusan aei dipermudahkan dan semoga cita2 aei akan tercapai..Amin!!

azie said...

huhhhhhhhhhhhh


ape punya panjang tag..lenkali buat mcm kancil klan, berat sama dipikul, ringan sama dijinjing

*wink*

:: Cikgu Wiween :: said...

skali dia pun kena tag daa..ekekekek :p

:: Cikgu Wiween :: said...

eh kak ween pun kena tag dgn kak as ke?? eheheh

alif-mikail said...

huh.. naseb baik tak kena tag.. egegege

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails