Sunday, November 30, 2008

Tag : Edisi Tulisan Tangan

Tag kali ni memang mudah.Jawab je soalan yang dikehendaki.cumanye kena scan atau amik gambar balik apa yang kita dah tulis. tag ni Bro Chime ngan Dir yang bagi..Jadi, saya jawab sekaligus la ye sebabnya sama bentuk soalannya..

Arahan macam ni :
sila tulis gune tulisan asli tangan anda..
tulis atas kertas
amek la gamba dan paste kan kat blog anda
taq kan utk 6 org yg len lak **saya bagi 4 orang je.. sebab yang lain mcm dah buat je??**

Your name/username:

Left handed or Right handed:

Favorite letter to write:

Least favorite letter to write:

Write "The Quick Brown Fox Jump Over The Lazy Dog":

Tag 6 people <<>>
Yahoo dah siap...kih3. Yang 4 orang ni wat jugak ye..

notakakikukumalu :

Teringat time exam kalau dah nak abis masa, tulisan mesti lagi "lawa" dari yang asal.kih3

8 comments:

azza_irah said...

comei...
akak di tag oelh 3 org utk tugasan ini...lom buat..ehehe

:: Cikgu Wiween :: said...

waahh kemas tulisan aie. hehe sowi lama kak ween x jenguk tenet kat umah wat hal. huwaaa

missyizzati said...

erk..tambah lagi? ahaha..insyaAllah. :)

zeti said...

cntik tulisan aie ek ;)
tag arituh pun x buat lg tau.. utang dulu bole? nnt akak buat :p eheheh

ah tok said...

Tulisan ko macam font Arial campur Verdana. Sangat tak konsisten. Haha!

AiE bAhRi said...

Kurang hasam punya abg...
kutuk aku ye...
nnti aku kutuk ko balik..
ha8

i-chimera said...

ha'ah.. arial campur verdana campur lucida campur helvetica campur impact campur shelly campur isadora campur times... heheh.. kesipulan... tulisan aie cute dan kemas...

mekasih. lain kali blh lah tag aie lagi...

:: Cikgu Wiween :: said...

halemakkk skali dia da buat da tag nih.lelele :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails