Friday, November 14, 2008

Ini bukan entri jiwang..tapi entri pasal mat2 jiwang..hahaha

TERANG bulan dan bintang yang membiaskan cahaya putih menemani kesejukan malam tadi seakan berkongsi keceriaan wajah bersama kami. Manakan tidak apabila cuaca yang selalunya mendung menjadi seprti keadaan biasa seolah-olah mengizinkan kami untuk sama2 pergi ke situ..

Anjung Warisan...
Sungguh indah namamu..bagaikan seindah kuntuman mawar yang mekar di taman...

Arghhh..
Perhatian : Ini bukan entri jiwang ye..

Cuma nk story sikit yang mana saya dan kawan2 pergi ke restoran Anjung Warisan..(ala..yang lokasi dalam cerita Dunia Anita tu..) untuk sama2 meraikan sempena akhirnya final exam pagi tadi. Sebenarnya itu bukan tujuan utamanya sebabnya final exam sem ni bukan menandakan tamatnya perjuangan..ada yang lebih mencabar lagi akan menunggu di masa akan datang, apa yang penting adalah untuk kami merapatkan silaturrahim sesama kawan2.Dah lama tak keluar makan ramai2 macam ni. So, sebelum masing2 balik ke kampung utuk bercuti, baek la kiranya buat makan2 konsep makan sendiri bayar sendiri..hehehehe..

Tapi tak enjoy sangat la sebab 2 orang kawan kami, motornya ada masalah plak kat tengah jalan..to Mr. Apisz n Mr. GG eh.. Mr. Gman..lain kali kita wat lagi ye..sem depan ada lagi kan...

Ni je gambar2 yang ada..

Aksi2 sebelum makanan sampai..masing2 muka toye je sebab 2 orang dah takde...

Hidangan masing2,,order sendiri bayar pon sendirik la..sendiri mau ingat la...

Tak toleh kiri kanan langsung pas dapat makanan..selekeh tul..

Tapi yang bikin hati saya manyak panas ma....boleh plak casher tu kira salah..tak pasal2 esok kena singgah jap sebelum balik umah nanti..rugi gak tu kalau tak amik..maunya tak..RM23 tu dia kira lebih...

Harapan..semoga dengan adanya majlis yang tak rasmi macam ni, ikatan persahabatan akan jadi lebih kukuh lagi..Selamat Bercuti Kawan2..Laksanakan tangggungjawab anda dengan sebaiknya bersama keluaga tersayang (",)

Kesimpulannya : sahabat saya bukanlah mat2 jiwang..mereka adalah sahabat yang baik..hehehe

notakakikukumalu :

Kalau engkau ramai sahabat bersyukurlah!Lantaran ramai orang yang menghargai dan memperhatikan engkau,tandanya harga dirimu mahal dan timbangannya berat.

5 comments:

pijah said...

ooo..pegi makan x ajak! hihi

Tirana said...

Hmmmmm..sedapnya nampak makanan tu.. Lain kali nak makan, ajak kak tirana sekali ye..hehehe

missyizzati said...

ehe..sedap tak? tak makan dekat tempat yang atas pokok ke? hehe

pernah makan kat situ. sedap. sebab orang belanja. :D

alif-mikail said...

makan sorang! eh! ramai2..

mahal tak situ?

AiE bAhRi said...

pijah,
laen kali saya ajak ye..hehehe..

Kak Tirana,
makanannya biasa2 je la kak..
kalau ikutkan kami yg pelahap2 ni mmg tak cukup..Ok..nnti kita set time nk kuar bile ngn akak..Ahaks (",)

Missyizzati,
waktu tu tgh makan atas pokok ler..hehehe

Bro alif,
harganya standard je..tak la terlalu mahal..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails