Wednesday, November 05, 2008

Selamat Semuanya...

Kul 12 malam td kami ramai2 sambut birthday kawan kami..Zairul Anuar bin Zainon a.k.a Mr.Z
Ucapan kami kepada beliau :
  1. Selamat Hari Lahir yg ke 23
  2. Selamat Jawab Final Exam
  3. Selamat Balik Kampung Bila Abis Exam Nanti
  4. Selamat Semuanya...Dunia&Akhirat
Hanya ni je yang dapat kami buat sebagai tanda ingatan kepada Mr.Z. Harap sudi la ye..

Mr. Z yang tersenyum lebar menerima kejutan daripada kami. Gambar kecil menunjukkan muka-muka pelahap pada majlis tersebut.

Ini adalah aksi2 kami yang sengal-sengal pada malam tersebut. Macam tak sedar diri petang nanti nak jawab exam.

Saya wakil kepada Mr. Z mengucapkan bebanyak terima kasih kepada kawan-kawan yang meraikan majlis beliau.

Tukang beli kek :
Mr. Apisz n Mr. Man
Tukang simpan barang2 makanan :
Mr. ChoQ
Tukang persediaan tempat sebelum membuat kejutan :
Mr. Is, Mr. Ifney n Mr.Q
Tukang sediakan kamera n Tukang buat kecoh :
Mr. Mansor
Tukang pura2 poyo berbual dengan Mr. Z sebelum majlis :
Mr. A.lim
Tukang datang lewat (penat tunggu dia ni,hehe.jgn marah) :
Mr. Paly
Tukang ambil gambar n hidupkan lilin :
Mr. Aie..aku ler..ahak(",)
Tukang makan :
Kami yang sengal-sengal belaka
Tukang tiup lilin :
Mr.Z..birthday boy yang dah tua..

Hahahaha...kami juga sempat bermaaf2an sempena nak exam ni...(",)




3 comments:

Anonymous said...

nice... errmmm... cute 2... nanti ajar kte ekk..

Anonymous said...

rupenye manis n kiut.. nanti ajar kite cemner nk wat blog k!!

AiE bAhRi said...

Sape ni ye?
macamna nk ajar kalau tak kenal sape yg leave komen tu,,,
if ajar yg bacis2 je ok la..
tp nk advance tak sempat nk explore lagi..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails