Thursday, November 13, 2008

Macam soalan exam la pulok...aku ditag oleh Dir..

Salam..pas abis exam je trus siapkan tag dari sahabat yang sorang ni..

Uit..dah abis exam yang formal,kena jawab plak soalan exam dari Dir @ Dirfara ni pulok..takpe2..naseb baek soalan2 ni boleh jawab main2..hahaha..Ok, let’s check it out..


THREE NAMES THATS FRIEND CALL YOU=
Aie

Saiful
Epol@Epong


THREE MOST IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE=

cuti sem..yEahAa!!!…

ari raya..(boleh kumpul ramai2 ngan adik beradik..best2)

setiap ujung bulan…hehehe..(dapat gaji part time)


THREE WAYS TO BE HAPPY=

makan, makan n makan

happykan mak
belanja kawan



THREE OF YOUR FAVORITE SONG AS OF NOW=

Hanya Kau Yang Mampu

Andai ku tahu
Bunga emas

gila punya jiwang aku ni..


THREE PERSON (group) YOU MISS FROM YOUR PAST=
Ukays
Spring
Iklim

ni pun kumpulan jiwang gak...


THREE GIFTS YOU WOULD LIKE TO RECEIVE=

Baju kemeja yang jalur tu..

Tali leher..(menjadi kegilaan untuk mengumpul benda ni..)
tapi kalau ikutkan nak benda ni..Kereta dan Rumah..hehehehe



THREE OF YOUR FAVORITE HOBBEIS=

g karaoke
suka tukar2 kedudukan katil, almari dalam bilik
makan, makan & makan..



THREE PLACE YOU WANT TO GO FOR VACATION=

Bali (macam best je tempat tu..)

Kelantan..balik umah mama (hehehe..macam takde tempat lain je..)

New Zealand..MooOOoo..



THREE FAVORITE CARTOON/ANIME CHARACTERS=

Conan

Naruto
………….



THREE MALLS YOU USUALLY GO TO=

Tesco

Jusco
Angsana



THREE FAVORITE DRINKS=

watermelon juice

nestlo ice
sirap bandung



THREE THING FOUND IN YOUR BAG=

beg ke wallet???

if bag ada
sebatang pen,my lappy,buku conteng

if wallet ada duit syiling, slip bank yg dah berkurun ngan habuk2..hahaha



THREE FAVORITE COLOURS=

black

purple
ijau



TOP THREE HANGOUT=

jarang hangout..tkde yang top sebab main redah je…



TOP THREE FOODS YOU LOVE SO MUCH=

soto yang dimasak mak

nasi kerabu yang dimasak mama

mee rebus..(nyum2)..



TOP THREE 'THINGS' SPECIAL TO YOU=

my awek (motor aku la..)

handphone..
my lappy
+broadband


TOP THREE ATTITUDES YOU LIKE=

biasa2 je

tak kerek macam siot
independently



TOP THREE FACED YOU LIKE=

yang biasa je..asal sedap mata memandang

senyuman yang ada lesung pipit (fuhhh..boleh cair siot)
yang tak pakai mekap over



THREE THINGS YOU'LL BE DOING TOMORROW=

pack barang…yeAhaa..balik umah 4 holiday

jaga kedai bapak aku..

makan minum dan g solat jumaat (esok jumaat kan??)



TOP THREE WHY YOU ARE BUSY AT THIS TIME=

kena jawab tag dari dir ni la..

nak kena basuh baju sebaldi tu..(malasnye…)
Okkawan aku dh ajak makan time ni…..



THREE PERSON YOU WANT TO TAG=
Dengan baek hatinya saya cuma nak tag

Cik Anis
Alif Mikail
dua je..boleh kan..


Ok..dah jawab dah pun...huhuhu..penat gak nak pk..takpe2..malam ni nak enjoy plak..
Jom Dir g lepak Anjung Warisan n Danga Bay malam ni..ajak Fara sekali
..kuikuikui.. (ajak2 ayam sudah la..)

4 comments:

miss galaxy said...

kamo...saje je tagg cik anis
ok skg jugak cik anis menjawabnya..hehe

alif-mikail said...

adussss..

boleh rosak modula oblogata koi!

weh! terima kasih.. tapi koi balik dari cuti nanti la koi buat ahhahaa..

Nota ; koi ada hutang tag 6 lagi tak masuk aok punya!

:: Cikgu Wiween :: said...

whoaaa kemas work station aie! hehehe nih kak ween jeles nih. :P

err..epong?? tingat member masa blajo. org pangge dia epong gak. heheh msti org ganu yg panggil gitu kan :D

napa pilih New Zealand?? jom pi korea laa! :P

AiE bAhRi said...

kak ween..
korea tak syiok la..hehehe..
best lagi minum susu lembu kat new zealand tu..hehehe..MooOO..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails