Wednesday, November 12, 2008

Qasih dijejaki..salam ukhwah dihulurkan

Pertamanya, nak ucap big thank you kepada dirfara yang telah melakukan jejak qasih ..bukan atas dasar lama tak jumpa tapi atas dasar dan tujuan yang murni..iaitu untuk menjalin persahabatan walaupun hanya di alam maya..huhuhu..terharunya..
Atas dasar itu, dapatlah award dari mereka..yahooo...hoiya2..dalam kesibukan menjalani kehidupan seharian pun, mereka masih sempat untuk memberi award kepada saya dan rakan2 yang lain..

T H A N K Y O U
S O M U C H


So, hopefully award ni sebagai permulaan untuk menjalin ukhwah abadan abada antara semua...TQ sekali lagi dirfara


notakakikukumalu:
Ukhuwah itu bagai seutas tasbih.. ada awal tiada penghujung. Dicipta untuk mengingati-Nya, dibahagikan untuk cinta-Nya dan diratib untuk redha-Nya

5 comments:

miss galaxy said...

wow dpt award ek
tahniah.....
nnti dri sy plak k

AiE bAhRi said...

tq miss galaxy..

ah tok said...

award di dunia tak sama dengan award di akhirat kelak. Huhu!

Eazy Izzuddin said...

tahniah dpt award....
xD
salam singgah..
=D

:: Cikgu Wiween :: said...

waaahh dia pun d[t award dak dir nih. hehe comei kan smiley tu ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails